onsdag 24 januari 2018

FILM: Internationella trailern till Mamma Mia! Here We Go Again är här!


Tio år efter succéfilmen Mamma Mia! The Movie är det i juli dags för Mamma Mia! Here We Go Again att sätta guldkant på landets biodukar. Den 25 januari släpps är den internationella trailern!



Mamma Mia! The Movie tog hela landet med storm sommaren 2008 och drygt 1,9 miljoner personer har sett den på bio i Sverige. 20 juli i år är det dags att återvända till Grekland och återse både gamla såväl som nya bekantskaper, allt ackompanjerat av ny musik baserad på ABBAs låtar.

Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018!

Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.

Vi återser Oscar®-vinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscar®-vinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

Trailer: https://www.facebook.com/MammaMiafilmen/videos/2070086723224547/

Biopremiär: 20 juli 2018

Universal Pictures

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.