måndag 16 februari 2015

FILM: Love, Rosie



Lyckad bok, lycklig film!
Boken Love, Rosie finns nu i nyutgåva med filmomslag och filmen kommer ut på DVD och Blu ray den 2015-03-02.


Love, Rosie bygger på romanen som i ursprunglig utgåva hette Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern och utspelar sig till stor del på Irland, där Ahern bor, och där hennes pappa var premiärminister.

Boken är full av de brev de skriver till varandra och Rosie avslutar varje brev med Love, Rosie.


Rosie Dunn och hennes bäste vän Alex har känt varandra sedan de var sex år. Som tonåringar festar de tillsammans och diskuterar kärlekens för- och nackdelar. Båda drömmer om att resa, om äventyr och upplevelser på nya platser och till sist bestämmer de sig att lämna sin lilla brittiska småstad för att plugga i Boston. Men ödet har en annan åsikt om hur framtiden ska se ut; en av festnätterna har fått till resultat att Rosie blivit gravid med pluggets hetaste kille.

Hon uppmuntrar Alex att åka till USA före henne och har som mål att snart följa efter. Under de följande tolv åren fylls deras liv av nya erfarenheter, möten med nya vänner och de med- och motgångar som livet består av.

De har fortfarande kontakt, men kan deras vänskap överleva tiden och avståndet? Rosie kan inte låta bli att fundera på om det var meningen att de skulle ha blivit mer än bara vänner. Missförstånd, olyckliga omständigheter och otur har hållit dem ifrån varandra, men vågar de ta språnget och riskera allt när de får en sista chans?


Vill du vinna en av fem Love, Rosie pocketböcker eller en Love, Rosie dvd film?

Svara på en fråga: Vad heter författaren som skrivit boken?

Skriv Love, Rosie som ämne! Maila till bokpanda@gmail.com

innan den 30 mars 2015




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.